Arašídy ve wasabi 1000 g
Katalogové číslo: 9653
Dostupnost: > 10 ks
Krekr je pečivo typicky vyrobené z rýžové mouky, je obvykle solené nebo dochucené kořením, bylinkami, semínky či sýrem. Předchůdce dnešní krekrů můžeme najít v sušenkách námořníků, vojenských sucharech nebo hostii. Wasabi, neboli japonský křen, bylo objeveno před stovkami lev v japonské vesnici, kde ho pěstoval rolník. Díky wasabi si získal přízeň významného válečníka a ten wasabi prohlásil za poklad. V kuchyni se setkáme s částí stonku wasabi, který je známý pro svou jasnou zelenou barvu a unikátní ostrou, štiplavou chuť. Obsahuje látky, které mají protirakovinné, dezinfekční a antibakteriální účinky.
Doporučené doplňky
Podrobný popis
Krekr je pečivo typicky vyrobené z rýžové mouky, je obvykle solené nebo dochucené kořením, bylinkami, semínky či sýrem. Předchůdce dnešní krekrů můžeme najít v sušenkách námořníků, vojenských sucharech nebo hostii. Wasabi, neboli japonský křen, bylo objeveno před stovkami lev v japonské vesnici, kde ho pěstoval rolník. Díky wasabi si získal přízeň významného válečníka a ten wasabi prohlásil za poklad. V kuchyni se setkáme s částí stonku wasabi, který je známý pro svou jasnou zelenou barvu a unikátní ostrou, štiplavou chuť. Obsahuje látky, které mají protirakovinné, dezinfekční a antibakteriální účinky.
- Administrativní řazení: trvanlivé pečivo - crackerové.
- Alergeny: produkt obsahuje obiloviny obsahující lepek a jádra podzemnice olejné.
- Složení: pšeničná mouka 32 %, arašídy 28% , cukr 17 %, modifikovaný škrob 15,4 %, dextrin 2,33 %, palmový olej 2,1 %, sůl 1,2 %, sójová omáčka prášek 0,91 %, glutamát sodný 0,38 %, wasabi prášek 0,35 %, jedlá soda 0,3 %, E141i 0,02 %, chilli prášek 0,01 %.
- Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
- Nutriční hodnoty:
Nutriční hodnoty na 100g: | |
Energetická hodnota | 1831 kJ/436 kcal |
Bílkoviny | 11 g |
Tuky | 15,2 g |
Nasycené mastné kyseliny | 4,5 g |
Sacharidy | 62,5 g |
Z toho cukry | 17 g |
Vláknina | 2,4 g |
Sůl | 0,73 g |